Premieră Națională: Izolarea venelor pulmonare cu criobalon în tratamentul fibrilației atriale
02 Aug 2018
Pe data de 21 iulie 2018, la Spitalul Internațional Medpark, a fost efectuată o intervenție unică la nivel național, în premieră pentru țara noastră... Află mai mult »
La 28 de ani i s-a pus eticheta de „cardiac”: „În Moldova există medici care fac minuni când nimeni nu mai crede în ele”
16 Iul 2018
Efort fizic – interzis. Sarcină – nerecomandată. Dependență de pastile – pe tot restul vieții. Este perspectiva sumbră pe care i-a descris-... Află mai mult »
„Sănătate fără hotare” la Medpark – tratament complex al cazurilor grave, în țară și în străinătate
06 Iul 2018
Pentru a fi alături de pacienții săi de la prima vizită și până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, Spitalul Internațional Medpark a... Află mai mult »
Cum schimbi cataracta pe o vedere cristalină
09 Iul 2018
Dacă ai primit diagnosticul necruțător de „cataractă” sau cineva dintre cei dragi (părinți, bunici) luptă cu această boală, știința îți vine în... Află mai mult »
Rolul endometrului în implantarea embrionului
03 Iul 2018
Perioada în care uterul este capabil să primească embrionul se numește "fereastră de implantare", și este o perioadă scurtă de timp. Implantarea... Află mai mult »
Îngrijirea nou-născutului acasă: Sfaturile neonatologului pentru proaspeții părinți
19 Iun 2018
Venirea pe lume a copilului mult așteptat este urmată de câteva zile euforice, petrecute în maternitate, printre asistente medicale și doctori,... Află mai mult »