Despre realizările și perspectivele în chirurgie – Lecturile de iarnă, USMF, 2018
30 Ian 2018
În perioada 23-27 ianuarie la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie (USMF) ,,Nicolae Testemiţanu” au loc tradiţionalele Lecturi de iarnă,... Află mai mult »
O noua specialitate la Medpark - Logopedie! Logopedul LUDMILA COTOROBAI s-a alăturat echipei Medpark!
26 Ian 2018
ECHIPA MEDPARK CREȘTE! O noua specialitate la Medpark - Logopedie! Logopedul LUDMILA COTOROBAI s-a alăturat echipei Medpark! Cu o experienţă... Află mai mult »
ECHIPA MEDPARK CREȘTE! Doctorul Petru Carciumaru – chirurg- generalist, endoscopist, s-a alăturat echipei Medpark International Hospital
26 Ian 2018
ECHIPA MEDPARK CREȘTE! Doctorul Petru Carciumaru, chirurg- generalist, endoscopist, s-a alăturat echipei Spitalului Internațional... Află mai mult »
Ce cauzează infertilitatea timpurie?
12 Feb 2018
Există 12 cauze cunoscute ale pierderii rezervei ovariene și care pot contribui la epuizarea ovariană la o femeie foarte tânără:   •... Află mai mult »
Endometrioza și infertilitatea - Fertilizare In Vitro sau Laparoscopie?
06 Feb 2018
Pacientele care se confruntă cu endometrioză și infertilitate asociată endometriozei, deseori, nu știu ce ar fi mai bine: să consulte un ginecolog... Află mai mult »
Este nevoie de repaus la pat după transferul de embrioni?
30 Ian 2018
Tratamentul FIV nu este unul rapid sau simplu. După ce transferul de embrioni a avut loc, multe femei se tem să greșească cu ceva și să eșueze... Află mai mult »