Raiu Natalia

Raiu Natalia

Raiu Natalia

Medic obstetrician-ginecolog, categoria II (full-time Medpark)

Studii:

2005-2009: Rezidențiat în Obstetrică și Ginecologie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova
1999-2005: Facultatea de Medicină Generală, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", Chişinău, Republica Moldova
1999: A absolvit Colegiul de Medicină din Orhei, Republica Moldova

Experiență profesională:

2011-prezent: Medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, Republica Moldova
2009-2011: Medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, Chişinău, Republica Moldova

Domenii de interes profesional:

​supravegherea sarcinii, obstetrica clinică, chirurgie ginecologică abdominală, chirurgie ginecologică laparoscopică/histeroscopică, operații ginecologice mici, tratamentul modern al leiomiomului uterin, endocrinologie reproductivă și infertilitate, ginecologie adolescente, managementul menopauzei, tratamentul endometriozei, patologia colului uterin.

Membru al Asociaţiei de Obstetrică şi Ginecologie din Moldova

Limbi cunoscute:

Româna, rusa, franceza


Noutăți

Medpark a participat la cel de al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie, organizat de Asociația Medicilor Obstetricieni Ginecologi din RM, desfășurat pe 13-15 Septembrie, 2018, în or. Chișinău.

Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”!

Medpark sărbătorește copilăria în cadrul sărbătorii dedicate tuturor copiilor născuți la Medpark și prietenilor acestora!

Jurnalul sănătății

„Am să nasc pe cale naturală. Așa m-a născut pe mine mama, astfel am să dau viață și eu copilului meu” – este convingerea majorității mămicilor, idee la care renunță atunci când ajung la mijlocul perioade de dilatare a colului uterin.

La acest termen deja se observă burtica, poți simți primele mișcări ușoare ale bebelușului tău care cântărește aproximativ 300gr. 

Video

Opinia pacienților

Am fost plăcut surprinsă ca ginecolog de doamna Natalia Raiu. Super, prima dată la dumneaei, dar foarte plăcut m-a primit și mi-a preluat probele necesare fără nici un pic de durere, atentă și înțelegătoare.

Apoi, întrând la Doamna Diana m-am simțit deschisă și sinceră în dialog. Am înțeles că pot să am încredere în dumneaei și mi s-a explicat lucruri ce de la alți medici nu am știut. Mi-a placut modul cum am participat la prima consultație, nu m-am simțit complexată, simplitatea și sinceritatea doamnei Diana m-a frapat. Sunt doar un pacient, dar am simțit că contez pentru Medpark. Sigur că mai revin la dvs.

.